MHP Salıpazarı adayı Osman Yüksel'den sitem dolu açıklama

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde MHP'den başkan adayı olan ancak seçimi kaybeden Osman Yüksel, sitem dolu video paylaştı. Yüksel, AK Parti ve MHP'li üst düzey yöneticilere dikkat çekti; 'çıkarcı ve menfaatçiler' vurgusu yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Salıpazarı Belediye Başkan Adayı gösterilen MHP'li Osman Yüksel, BBP'li aday Refaettin Karaca'ya 150 oy farkla seçimi kaybetti. Seçim bitti ama iddiaların ardı arkası kesilmedi. Osman Yüksel, sosyal medyasından paylaştığı videosunda AK Parti ve MHP'li üst düzey yöneticileri hedef aldı; 'çıkarcı ve menfaatçiler' dedi.

Seçimlerde kendisine oy veren Salıpazarı halkına teşekkür eden, BBP'li Başkan Refaettin Karaca'yı tebrik eden MHP Salıpazarı Belediye Başkan adayı Osman Yüksel, yerel seçim sürecinde fırıncılık yapması nedeniyle mesleği ile dalga geçildiğini belirterek, "Benim fırıncılığımla dalga geçtiler. Zannetiler ki ben mesleğimden utanacağım. Ben mesleğimle gurur duyuyorum" sözlerini kaydetti.

BİZ ABİLERİMİZDEN OY İSTEDİK

Osman Yüksel, "Hak davası deyip, ahlaktan bahsedip kendilerini satanlara bu sözüm. Yıllardır AK Parti gölgesi altında siyaset yapmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri altında siyaset yapmış yöneticilere sesleniyorum. Anladık ki; bunlar için dava çıkarmış, anladık ki bunlar için dava menfaatmiş. Düşünebiliyor musunuz, biz AK Partili yöneticilerden AK Parti'ye destek istedik. Yine MHP yöneticilerinden aday olmuş abilerimizden MHP'ye oy istedik. Bunları vicdanları ile başbaşa bırakıyoruz" diye konuştu.

MHP Samsun İl Başkan Burhan Mucur ise Salıpazarı'nda seçim zamanı yaşandığı iddia edilen 'ses kayıtları, tutanakların' yer aldığı bazı belgeleri MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye raporladığı gündeme gelmişti.

samsun samsun haber salıpazarı MHP sitem açıklama