MHP Samsun İl Başkanı Mucur: Ülkü Ocakları Bizim Her Şeyimiz

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ülkü Ocakları'na olan bağlılığını vurguladı: 'Ülkü Ocakları bizim her şeyimizdir.' Gurur ve coşkuyla gerçekleşen açılış töreninde teşkilat mensupları bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ülkü Ocakları Canik İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışında teşkilata olan bağlılığını vurguladı.

Samsun'da düzenlenen açılış törenine MHP ve AK Parti ilçe başkanları, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar ve birçok teşkilat mensubu katıldı. Mucur, yaptığı konuşmada Ülkü Ocakları'nın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten, ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran'a kadar, uzun yıllardır bu teşkilatın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ülkü Ocakları'nda yetişmenin gücü ve kuvvetiyle, liderimiz Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi, bayrağımızın altında son nefese kadar mücadele etmeye devam edeceğim."

Mucur, açılışta yaptığı konuşmada şunları ekledi:

"Bugün burada Canik Ülkü Ocaklarımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Diğer ilçeler için de çalışmalar yapıyor, inşallah diğer ilçelerimizde de açılışlar gerçekleştireceğiz. Ülkü Ocakları bizim her şeyimizdir. Allah, buraya gelmemizi ve açılışımızı gerçekleştirmemizi sağlayan herkesten razı olsun."

Mucur'un konuşması, teşkilat mensupları ve katılımcılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Burhan Mucur MHP samsun haber samsun Ülkü Ocakları