MHP ve Ülkü Ocakları, Kutalmış Türkeş'in İthamlarına Sert Tepki Gösterdi

TAKİP ET

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş'in, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e yönelik küfürlü açıklamalarına MHP ve Ülkü Ocakları aynı sertlikte yanıt verdi. İzzet Ulvi Yönter, Türkeş için "şizofren ahlaksız" ifadesini kullandı.

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş'in, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e karşı kullandığı küfürlü ifadeler, MHP ve Ülkü Ocakları yöneticilerinden sert tepki aldı.

Adana Ülkü Ocakları'nın İYİ Parti'nin Adana adayı Ayyüce Türkeş'i hedef almasının ardından yaşanan bu polemikte, Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya üzerinden MHP yöneticilerine yönelik sert ifadelerle tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'i hedef alan Türkeş, "Sizlerin Türkeş'in evladı olması imkansız, zira Türkeş o.. çocuk yapmadı hiç! Babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan'ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz Ulviye'ye" ifadelerini kullandı.

Bu küfürlü açıklamalara MHP ve Ülkü Ocakları sert tepki gösterdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Kutalmış Türkeş için "şizofren ahlaksız" ifadesini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise Kutalmış Türkeş'i "kuduz köpek" olarak nitelendirerek sert bir üslupla yanıt verdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Türkeş'in dilini ahlaki bulmamakla eleştirdi ve Başbuğ Türkeş'in evladı olamayacağını belirtti.

 

MHP ve Ülkü Ocakları mhp Alparslan Türkeş Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter Alparslan Türkeşin oğlu Kutalmış Türkeş