Millet Bahçesi onaylanacak mı?

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in liman girişinden Doğupark'a kadar geniş bir alanı Millet Bahçesi statüsüne soktuğu imar planı teklifine yapılan itirazlar, bugün mecliste görüşülecek. Batı Çevre Yolu'na yapılan itirazlarda meclis gündeminde. 

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısına gözler çevrildi. Başkan Mustafa Demir'in liman girişinden Doğupark'a kadar geniş bir alanı Millet Bahçesi statüsüne soktuğu imar planı teklifine yapılan itirazlar bugün meclis toplantısında görüşülecek. Komisyon toplantısında ise itirazlar oy çokluğu ile ret edilmişti. 

BATI ÇEVRE YOLUNA 423 İTİRAZ VAR 

Öte yandan güzergahı değiştirilen Batı Çevre Yolu'na yapılan itirazlarda meclis toplantısında görüşülecek. 423 vatandaşın yaptığı itirazlar, belediye meclisi komisyon görüşmelerinde beklemeye alınmıştı. Bugünkü meclis toplantısında itirazlar ile ilgili karar verilecek. 

Liman girişinden Doğupark'a kadar geniş bir alanın Millet Bahçesi statüsüne dönüştürüldüğü imar planı teklifine yapılan itirazlar komisyonda reddedilmişti. Söz konusu itirazlar ile Batı Çevre Yolu'na yapılan itirazlar bugün görüşülecek.

Haber: Zekeriya FIRAT