Millet İttifakı Samsun Milletvekilleri: 'Bu seçim artık bir referandumdur'

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Samsun Milletvekilleri Erhan Usta, Murat Çan ve Mehmet Karaman, HHALK'ı ziyaret etti. Vekiller, "Bu seçim, düzenin devam etmesini isteyenler ile değişmesini isteyenlerin seçimidir. Bu seçim artık bir referandumdur "dedi.

Millet İttifakı'nın Samsun vekilleri, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekilleri Opr. Dr. Murat Çan ve Mehmet Karaman, HHALK Gazetesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Millet İttifakı'nın Samsun milletvekilleri Erhan Usta, Murat Çan ve Mehmet Karaman, bu seçimin düzenin devam etmesini isteyenler ile değişmesini isteyenlerin seçimi olduğunu belirterek, "Bu seçim artık bir referandumdur "mesajı verdi. 

'KARARSIZ SEÇMEN İKNA EDİLECEK'

28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına inandıklarını söyleyen 
İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Kılıçdaroğlu’nun sahada avantajlı olduğunu söyledi. Usta, AK Parti’nin 10 puanlık bir oy kaybı yaşadığına dikkati çekerek, Samsun özelinde eksik kalınan bölgelerde daha organize hareket ettiklerini,  sandığa gitmeyen ve kararsız seçmenlerin mutlaka ikna edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

'KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞÜYORUZ'

CHP Samsun Milletvekili Op.Dr. Murat Çan, sandığa giden seçmenlere fazla müdahale etme şanslarının olmadığını belirterek, özellikle Sinan Oğan’a ve MHP’ye oy veren seçmenlerin içinde de kararsızların olduğunu ifade etti. Her fırsatta sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geldiklerini söyleyen Çan, iktidarın Millet İttifakı'nı yıpratmaya yönelik menfi propagandalarına karşı ciddi anlamda  mücadele ettiklerine de dikkat çekti.

TOPYEKÜN ÇALIŞMA 

CHP Samsun Milletvekili Mehmet Karaman'da, Millet İttifakı bileşenleri olarak topyekün sahada iyi bir ekip çalışması yürütülmesi gerektiğini ifade ederek,  özellikle Samsun’da ve diğer illerde muhafazakar seçmenin içinde Millet İttifakı'na ilgi olduğunu kaydetti.