Milli Yol Partisi 'başkaldırı hareketi' başlattı

TAKİP ET

Milli Yol Partisi'nin Samsun'daki aday tanıtım toplantısına katılan Genel Başkan Remzi Çayır, "İtiraz hareketi başlattık, başkaldırı hareketi başlattık. Böyle geldi, böyle gitmeyecek, gitmemeli" dedi.

Samsun'un Atakum ilçesinde Milli Yol Partisi, ilçe belediye başkan adaylarını ve meclis üyelerini tanıttı. Vedat Türkali Kültür ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya MYP Genel Başkanı Remzi Çayır katıldı.

Toplantıda İlkadım Belediye Başkan Adayı Gökhan Cıgalı, Atakum Belediye Başkan Adayı Sevda Gül ve Çarşamba Belediye Başkan adayı Yüksel Yiğit ile meclis üyeleri açıklandı.

DEĞİŞİMİN ADRESİYİZ

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, "MHP'de siyaset yaptım, BBP'nin kurucusuyum. Bana arkadaşlar geç başa geç başa ben birinci adam olmak istemedim. Siyaset pis iş, siyaset Türkiye’de gerçekten çok çirkin. Kötü amaçlara alet ediliyor" dedi. Çayır, şöyle konuştu: "Bu sistem devam ettiği müddetçe sadakat sistemi değişmez. Mülakat sistemi değişmez. Zengin sınıfı değişmez. Milli Yol Partisiyiz, bu ülkede değişimin, dönüşümün ve siyasetin, hizmet aracı kılmanın tam adresidir. İtiraz hareketi başlattık, başkaldırı hareketi başlattık. Böyle geldi, böyle gitmeyecek, gitmemeli."

CHP'li Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci ise, "Partilerimiz olsun, farklı farklı düşünelim, ayrı ayrı örgütlenelim ama içinde bulunduğumuz bu Cumhuriyet için ortak mücadele zemini oluşturalım. Yeniden kol kola girmeliyiz, birlikte kendi ülkemizi Atatürk'ün bize emanet ettiği bağımsız, özgür, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak mücadeleyi başlatmalıyız" sözlerini kaydetti.