Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Coşkuyla Gerçekleşti

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi, 'Ülkeye Sevda Ülküye Yemin' temasıyla 14'üncü Olağan Büyük Kurultayını Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Kurultayda, genel başkan ve parti yönetiminin seçimi yapıldı, MHP'nin geleceğine yön verecek kararlar alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" sloganlarıyla 14'üncü Olağan Büyük Kurultayını bugün Ankara Spor Salonu'nda yaptı. Partinin gelecek dönem politikalarının belirlendiği ve yönetim kadrosunun seçildiği kurultay, MHP teşkilatları ve üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Kurultayda, genel başkanın yanı sıra 75 asil ve 25 yedek üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile 9 asil ve 5 yedek üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri de seçildi. Seçimlerin ardından 15 kişilik Başkanlık Divanı'nın oluşturulması planlanıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son MYK ve MDK toplantısında yaptığı konuşmada, bugüne kadar görev alan tüm partililere teşekkürlerini iletti. Kurultay, MHP için yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor, parti içi dinamiklerin ve Türk siyasetindeki konumunun şekillendirilmesinde önemli bir rol oynuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Devlet Bahçeli samsun haber samsun