Minik gönüllere sıcacık hediye

TAKİP ET

Canik Uludağ Ortaokulu'nda 'İlmek İlmek Gönül Dokuyoruz' adı altında düzenlenen etkinlikte öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte ördüğü atkı, bere ve eldivenler, Tuzaklı Köyü İlk/Ortaokulu'nda okuyan öğrencilere hediye edildi

Canik Belediyesi tarafından başlatılan "Malzemesi Bizden Örmesi Sizden" kampanyası kapsamında ilçedeki kadınların ve öğrencilerin dokuduğu atkı, bere ve eldivenler, Tuzaklı Köyü İlk/Ortaokulu'nda okuyan öğrencilere hediye edildi.

KALPLERİ ISITAN HEDİYE
Küçük bir hediye ile yüzlerce gönüllerin ısındığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bizim çocuklarımıza hediye ettiğimiz atkı, bere ve eldivenlerin her ilmeğinde el emeği, göz nuru saklı. Bir kalbin başka bir kalbi ısıtmak için gösterdiği fedakârlık duygusu saklı. Yüzlerce öğrencimizin kalbini kazanmak için başlatılan -küçük gibi görünse de- bana göre büyük bir seferberlik öyküsü bu" dedi.

Hediyelerini alan çocukların sevinçlerinin gözlerinden okunduğunu dile getiren Tuzaklı Köyü İlk/Ortaokulu Müdürü Atanur Sarıoğlu, teşekkür etti.

Tuzaklı Köyü İlk/Ortaokulu'ndaki etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Kenan Çağan, Tuzaklı Köyü Muhtarı Alaattin Körnaz, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce ve okuldaki öğretmenler yer aldı. Feride SEZGİN