Minikler Depremzedeler İçin Sahaya İniyor

TAKİP ET

TFF İl temsilciliği Federasyonun depremzedeler yararına düzenlediği  'Omuz Omuza' kampanyasına destek vermek amacı ile yeni bir turnuvayı hayata geçiriyor. Turnuvaya katılacak olan takımlar yarın mesai saati bitimine kadar kayıt yaptırabilecek.

KURA SALI GÜNÜ ÇEKİLECEK

Samsun futbol il temsilciliği yeni bir turnuva başlatmaya hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsunspor, ASKF ve TÜFAD'ın paydaş olarak katıldıkları 2011, 2012 ve 2013 doğumlu çocukların mücadele edeceği 23 Nisan şenliğini de kapsayacak olan turnuvanın startını vermeye hazırlanıyor. TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, turnuvayla ilgili çalışmaların tamamlandığını ifade ederek, "Salı günü yapacağımız kura çekiminden sonra Mart ayının son haftası turnuvanın startını vereceğiz.

Katılmak isteyen takımların yarın mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerekiyor" dedi.

Hasan Özbulut

SPORCULAR HARÇLIKLARI İLE DESTEK VERECEK

Turnuvanın gelirinin TFF'nin başlattığı 'Omuz Omuza' kampanyası ile depremzedelere ulaştırılacağına dikkat çeken Özbulut, "2011, 2012 ve 2013 doğumlu çocuklarımızın katılacağı Samsunspor, GHSİM, TFF, ASKF ve TÜFAD'ın işbirliği ile düzenlenecek. 2011, 2012 ve 2013 doğumlu çocuklarımız iki ayrı grupta mücadele edecek. Takımlardan sembolik olarak sporcularımız kumbaralarında biriken harçlıklardan getirmelerini isteyeceğiz. Maçlar Samsunspor Tesislerinde oynanacak. Final maçı sonrasında sembolik bir çek hazırlayacak ve turnuvanın gelirini TFF Omuz Omuza kampanyası ile bağışlanacak" diye konuştu.  

Zekai ANIL