Miniklerin büyük heyecanı sona erdi

TAKİP ET

Türkiye Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan minikler ve süper minikler Okçuluk Samsun il birinciliği müsabakaları sona erdi. 95 sporcunun yarıştığı il birinciliği müsabakalarında dereceye girenlere madalyaları verildi.

HAZIRLIK NİTELİĞİ TAŞIYOR
İlimizde 25-28 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek olan Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonası öncesinde hazırlık niteliği taşıyan minikler ve süper minikler okçuluk il birinciliği müsabakaları sona erdi. Samsun Okçuluk Kulübü sporcularından klasik yay minik bayanlarda Doğa Derebaşı 1. olurken, klasik yay minik erkeklerde Çınar Baloğlu 2., Eymen Erdem 3.'lüğü elde etti. 

GÜNAY TEBRİK ETTİ
Samsun Okçuluk il temsilcisi Kadik Günay, yaptığı açıklamada; "Minikler ve süper minikler il birinciliği  müsabakalarını geride bıraktık. Öncelikle tüm sporcuları kutluyorum. Bu yarışmalar aynı zamanda 25-28 Ağustos tarihleri arasında İlkadım Okçuluk Tesislerinde düzenlenecek olan Zafer kupası yarışmaları öncesinde güzel bir hazırlık oldu. Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonasında güzel dereceler alacağımıza inanıyor, sporcularımıza başarı diliyorum" dedi.