Moloz Kaldırma Çalışmalarında İşçi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Ankara Çankaya ilçesinde bulunan bir binanın yıkımı sırasında yaşanan trajik bir olayda, moloz kaldırma çalışmaları esnasında çöken istinat duvarının altında kalan 18 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.

GMK Bulvarı üzerinde yer alan binanın yıkımı sırasında, kullanılan kepçenin müdahalesiyle istinat duvarının çökmesi sonucunda genç işçi Rasim Yılmaz enkaz altında kaldı.

Haber alındıktan sonra bölgeye, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye K9 arama kurtarma, AFAD arama kurtarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, enkaz altında kalan işçinin kurtarılma çabaları yaklaşık 2 saat sonra sonuçsuz kaldı ve Rasim Yılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Cesedin çıkarılması sırasında olay yerine gelen Yılmaz'ın annesi ve kız kardeşleri ise fenalık geçirdi.

Bu acı olay, Ankara'da inşaat ve yıkım sektöründe güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha hatırlatırken, aynı zamanda iş güvenliği konusundaki denetimlerin artırılması gerekliliğini vurguladı.

ankara Ankara Çankaya ilçesi Moloz Kaldırma Çalışmalarında İşçi Hayatını Kaybetti istinat duvarının çökmesi sonucunda genç işçi Rasim Yılmaz enkaz altında kaldı asayiş samsun haber gündem haber