Motosiklet Kazası: 2 Çocuk Annesi Kuaför Öldü, Sürücü Ağır Yaralı

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde gece yarısı meydana gelen motosiklet kazasında, yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kuaför Özlem Yerebatmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Murat Çukur ise ağır yaralandı ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, geç saatlerde meydana gelen trajik bir motosiklet kazası, 2 çocuk annesi kuaför Özlem Yerebatmaz'ı hayattan koparttı. Motosiklet sürücüsü Murat Çukur ise ağır yaralandı.

Kaza, gece saat 00.30 sularında Antalya Bulvarı üzerindeki Kanal Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Murat Çukur'un kontrolündeki 07 AVM 794 plakalı motosiklet, bir anda hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan Özlem Yerebatmaz ve Murat Çukur ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, Yerebatmaz'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Murat Çukur ise yapılan ilk müdahalenin ardından Acil Servis ekiplerince Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yerebatmaz'ın cesedi, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri tamamlanmasının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Özlem Yerebatmaz'ın bir süredir kadın kuaförlüğü yapmakta olduğu ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Acı haberi alan yakınları, cenazeyi almak üzere morga geldi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Motosiklet Kazası: 2 Çocuk Annesi Kuaför Öldü Sürücü Ağır Yaralı Trafik Kazası Özlem Yerebatmaz samsun haber