MSP Samsun İl Başkanı Kocabay: "Sorumlular Cezalandırılmalı"

TAKİP ET

MSP Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, Erzincan'daki maden faciası ve Marmara'da batan gemi olayıyla ilgili olarak ihmal varsa sorumluların cezalandırılması gerektiğini vurgulayarak, her iki trajedide hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

MSP Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, Erzincan'daki altın madeni faciası ve Marmara'da meydana gelen gemi kazasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, her iki trajedide hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Kocabay, yaşanan facia ve kazada ihmalin rol oynadığına dair herhangi bir bulgu varsa, sorumluların araştırılması ve gereken cezaların verilmesi gerektiğini vurguladı. Erzincan İliç'teki Çöpler Altın Madeni'nde ve Marmara Denizi'nde batan gemide yaşamını yitirenler için başlatılan arama kurtarma çalışmalarının detaylarını paylaştı.

Kocabay, gelecekte benzer trajedilerin yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınması ve varsa ihmallere karşı sorumluların cezalandırılmasının önemini belirtti.

ilkay kocabay msp