Mualla Gülşah Bölükbaş; 'Cumhuriyet Kadınıyım Yılmadan Çalışacağım'

TAKİP ET

Memleket Partisi'nden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan Mualla Gülşah Bölükbaş, "Atamızın izinde azim ve kararlılıkla bir Cumhuriyet kadını olarak yılmadan çalışacağım" dedi

Memleket Partisi Samsun İl Kadın Komisyonu Başkanı Mualla Gülşah Bölükbaş, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için partisinden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' oldu. Mualla Bölükbaş, "Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ülkemizde bir Cumhuriyet kadını olarak siz Samsunlu hemşerilerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın güçlü sesi olmak üzere çıktım" dedi.

KADINLARIN VE ÇOCUKLARIN
SESİ OLMAK İSTİYORUM

"'Geleceğimizi Geri Alacağız' ilkesiyle Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin önderliğinde 'Memleket Hareketi' olarak çıktığımız yolda amacımız kadınların her alanda aktif ve eşit bireyler olarak yer almalarını sağlamaktır" diyen Samsun Milletvekili Aday Adayı Mualla Gülşah Bölükbaş, şöyle konuştu; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde siz kadınlarımızın gençlerimizin siyasal yaşama katılımını arttırmak ve sesiniz olmak istiyorum. Yine bu kapsamda tüm ülkemizi kucaklayıcı ayrımcılık yapmadan toplumsal cinsiyet eşitliği, çocuk hakları, engelli bireyler, şehit aileleri, gaziler ve sendikal haklar önceliklerimiz olacaktır. Memleket Partisi olarak 'Geleceğimizi Geri Alacağız' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda aydın, laik, demokratik akıl ve bilimin ışığında bir Türkiye için çalışacağız."

N. Alper CABBAR