Mucizenin adı Hüseyin Eroğlu

TAKİP ET

Hüseyin Eroğlu, takımının başında adeta bir mucizeyi gerçekleştirdi. Eyüpspor'u deplasmanda 4-1'le geçen Eroğlu ve ekibi, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını da herkese gösterdi

7. SIRADAN 2. SIRAYA
Yılport Samsunspor'da tek kelime ile bir mucize yaşanıyor. Bu mucizenin adı da Hüseyin Eroğlu. 7. sırada aldığı takımını ligin ikinci yarısının başında liderin 3 puan gerisinde 2. sıraya oturttu. Yani takımını yıllardır hasret duyulan Süper Lig potasına soktu. 

RAKİBE SAHAYI DAR ETTİLER
Özellikle önceki gün oynanan Eyüpspor maçında Kırmızı-Beyazlı taraftarlar bu mucizeye şahitlik etti. Çok sayıda eksiği bulunan ve ikinci yarı öncesinde bu eksikleri giderecek transferleri henüz yapmayan Samsunspor, lider Eyüpspor'a sahayı dar etti.

EYÜPSPOR’A ACI DERS
4-1'lik sonuç bir galibiyetin çok ötesinde. Sahasında 10 maç oynayan, bu maçların hiçbirini kaybetmeyen ligin transfer şampiyonu Eyüpspor, futbolun biraz da yürek işi olduğunu acı bir şekilde öğrendi. Sahaların da aldıkları bu yenilgiyi sezon sonuna kadar unutmayacaklarına eminim. 

ŞİKAYET ETMEDİ İŞİNİ YAPTI
Sahadaki onurlu mücadelede futbolcuların emeği büyük ama ben pastadaki en büyük payı Hüseyin Eroğlu'na vermek istiyorum. Onca sakat futbolcusuna rağmen şikayet etmeden görevini yaptı ve takımının en büyük Süper Lig adayı olduğunu aldığı bu sonuçla hepimize gösterdi. 

ERZURUM’U MUTLAKA YENMELİYİZ
Elbette ki bu galibiyet ligin bittiği anlamına gelmiyor. 4-1'lik Eyüpspor zaferinin anlam kazanması için önümüzdeki hafta pazartesi günü sahamızda oynayacağımız Erzurumspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Aksi halde bu farklı galibiyetin hiçbir önemi olmaz. 

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
Şampiyonluk yolunda umutlarımızı iyice artıran teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na, ekibine ve futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılacak takviyelerle sezon sonu yıllar süren Süper Lig özlemine de nokta koyacağımıza yürekten inanıyorum.

Yorum-Haber: Davut AKTAŞ