Müdür Urhal'dan Samsunspor'a Ziyaret

TAKİP ET

Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müdür Urhal, Süper Lig yolunda Kırmızı-Beyazlı ekibe başarı dileklerini iletti. 

İVME KAZANDI
Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Müsabaka Güvenlik Amiri Aydın Özdemir, Çevik Kuvvet Spor Güvenlik Şube Müdürü Yasin Yılmaz, Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile bir araya geldi. Müdür Urhal, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun gelmesiyle takımın yukarı yönlü ivme kazandığını söyledi.  

URHAL BAŞARI DİLEDİ
Sezon sonunda Samsunspor'un şampiyon olacağına inandıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, "Süper Lig'in Samsun'a ihtiyacı var. Süper Lig yolunda Samsunspor'a başarılar dilerim" dedi. Ziyarette Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Uygun ve Barış Kaygusuz, İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Selamet ve Spor Güvenlik Şube Personelleri de yer aldı.