Muharrem İnce: "Erdoğan da gitmeli, Erdoğan'ı yenemeyen muhalefet de gitmeli"

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ardahan'da yaptığı konuşmada, "Erdoğan da gitmeli, Erdoğan'ı yenemeyen muhalefet de gitmeli" dedi. İnce, umudunu Anadolu insanına bağladığını ve hizmet borcu bulunduğunu belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ardahan'ın Çıldır ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. İnce, burada yaptığı konuşmada, umudunu Anadolu insanına bağladığını ve ülkenin geleceğini düşünen insanların umudunu taşıdığını belirtti. Ayrıca, "Erdoğan da gitmeli, Erdoğan'ı yenemeyen muhalefet de gitmeli" şeklinde bir açıklama yaptı.

İnce, kamyon şoförü bir babanın oğlu olarak memlekete hizmet borcu olduğunu ifade ederek, "Bu millet bana dokunulmazlık verdi, koruma verdi. O zaman benim de bu millete karşı borcum var. Bu borcumu ödemek, bunu anlatmak ve konuşmak için buradayım" dedi. Bölgede tarım ve hayvancılığın bittiğini savunan İnce, "Sizden Memleket Partisine, Çıldır Belediyesini istiyorum. Burayı verin bana, kutlamaya geleyim. Memleketin uyanma hareketini Türkiye'nin en doğusundan, Çıldır'dan başlatıyorum" diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Ardahanın Çıldır ilçesi cumhurbaşkanı erdoğan muhalefet tepki siyaset gündem samsunhaber haber