Müjdeyi Hasan Özbulut Verdi

TAKİP ET

TFF Samsun İl temsilcisi Hasan Özbulut, yerel liglerle ilgili müjdeli haberi verdi. Özbulut, TASKK'ın yaptığı toplantı sonrasında yerel liglerde Türkiye Şampiyonalarının oynanması kararı alındığını söyledi. 

BAL’DAN YEREL LİGLERE KADAR KARAR ALINDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Amatör İşler Kurulu geçtiğimiz ay yaptığı toplantıda deprem felaketi nedeni ile yerel liglerde Türkiye Türkiye Şampiyonalarının iptalinin ön görüldüğünü açıklamıştı. Bu gelişmeler üzerine Samsun ASKF yönetimi kararın tekrar gözden geçirilmesi için görüş bildirmişti. TFF yaptığı toplantıda BAL'dan yerel liglere kadar birtakım kararlar aldı.

ERTELEME DÜŞÜNÜLÜYORDU 

TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, toplantı sonrasında alınan kararları değerlendirdi. Özbulut, "TFF, deprem felaketi nedeni ile yerel liglerde Türkiye Şampiyonalarını erteleme gibi sonuç çıkmıştı. Samsun ASKF olarak, Türkiye şampiyonalarının oynatılması gerektiği konusunda görüş bildirdik. Samsun olarak geçen yıllarda Kadıköyspor ve Atakum Belediyespor'la yakaladığımız başarıyı tekrar elde edeceğimizi temenni ediyorum. Samsun amatörüne hayırlı olsun" dedi.  

 

Zekai ANIL


Hasan Özbulut