Multione Kenwood

TAKİP ET

Mutfaklarda en çok kullanılan ürünlerinden birisi de mutfak robotlarıdır. Bu ürünler daha hızlı ve lezzetli yemekler yapmanıza oldukça yardımcı olan ürünlerdir. Bu nedenle her geçen gün geliştirilmekte ve üretilmektedir. Multione kenwood mutfak robotu ile sadece yemekler değil aynı zamanda içecekler dahi hazırlamanız mümkündür.

Çok amaçlı bir mutfak robotu olup hamur açabilir, çorbalarınız için blender olarak kullanabilir ve hatta meyve presi olarak bile kullanabilirsiniz. Son çıkan modelde ise kıyma makinesi özeliği de eklenmiş olup tam bir mini mutfak görevi üstlenmiş bir ürün haline gelmiştir.

Multione Kenwood Genel Özellikleri

Ev hanımlarının en iyi yardımcısı olan multione kenwood birbirinden farklı birçok özelliğe sahiptir. Ürünü satın aldığınızda özel karıştırıcı aparatı ile beraber satın almış olursunuz. Ayrıca yanında doğrayıcı bıçaklarda verilmektedir. Bu bıçaklar tamamen paslanmaz metalden üretilmişlerdir.

Ayrıca 5 litrelik bir hazneye sahip olup bu hazne presli plastikten üretilmiştir. Bu sayede sıcak ürünlerinizi gönül rahatlığı ile hazneye dökebilirsiniz. Tüm modellerde ise çok çeşitli renk seçenekleri ile tasarlanmıştır. Birbirinden güzel modellere https://www.kenwoodworld.com/tr-tr/promo/multione Adresi üzerinden ulaşabilir ve keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.