Murat İkiz, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı

TAKİP ET

2004-2019 yılları arasında üst üste 3 dönem Havza Belediye Başkanlığı görevini yürüten Av. Murat İkiz,14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den Samsun Milletvekilli Aday Adayı olacağını açıkladı.

Samsun'un Havza ilçesinde 2004-2009, 2009-2014 ve 2014-2019 dönemlerinde 15 yıl boyunca 'Havza Belediye Başkanlığı' yapan ve bu dönemlerde yapmış olduğu hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Av. Murat İkiz, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıkladı.

3 dönemlik belediye başkanlığı sonrası aktif siyasete dönme kararı alan Murat İkiz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan'ı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, Başkan Sebahattin Özdemir ile bir süre sohbet ederek, güncel konular hakkında istişarelerde bulundu.

'TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU'

Murat İkiz, uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde olduğunu belirterek; "Yıllarca farklı partilerde siyaset yaptıktan sonra Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'yi kurması ile siyaset hayatımı Ak Parti'de sürdürdüm.

Partimizin birçok kademesinde görev aldıktan sonra 2004 yılında partimizin ve halkımızın teveccühleri Havza Belediye Başkanı olarak 15 yıl görev yaptım. 3 dönem başkanlık görevinin ardından dinlenme süreci geçirdim. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'Türkiye Yüzyılı Vizyonu' çerçevesinde ülkemize, davamıza, partimize ve milletimize hizmet etmek için çıktığı bu yolda güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında olmak adına AK Parti'mizden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olmaya karar verdim. Her zaman bu davaya hizmete hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. Cumhur İttifakı İnşallah yine, yeniden bu milletin davasını el üstünde tutarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecek" dedi.

AK Partili Murat İkiz, 2004 yılı yerel seçimlerinde yüzde 44,82, 2009 yılı yerel seçimlerde yüzde 51,33 ve 2014 yılı yerel seçimlerinde yüzde 57,69 oy alarak, 'Havza Belediye Başkanı' seçildi.

2004-2019 yılları arasında üst üste 3 dönem Havza Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve aktif siyasete dönme kararı alan Murat İkiz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan'ı ziyaret etti.

SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, "Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bu seçimden de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti büyük bir zafer ile yoluna devam edecek. Tüm gayretimiz ile Cumhurbaşkanımızın bizlere gösterdiği hedefler için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan da hayırlı olsun dileklerini ileterek; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur İttifakı olarak yeni bir zafer kazanacağımız 2023 genel seçimlerine hazırlıklarımız devam ediyor. Tüm kademelerimiz için seçimlerde oy oranlarımızı arttırmak için çalışmaktayız. Murat İkiz'e partimize ve halkımıza hizmet için çıktığı bu yolda başarılar dilerim" sözlerini kullandı.

Feride SEZGİN