Murat İkiz'den Büyük Hedef: 'Nüfusu 100 Bin Olan Bir Havza Planlıyoruz

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, Havza'yı 100 bin nüfuslu bir ilçe olarak planlama sözü verdi. İkiz, altyapıdan istihdama Havza'nın yüzünü değiştirecek projelerini açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, Havza'yı 100 bin nüfuslu bir ilçe olarak planladıklarını duyurdu. İkiz ve beraberindeki partililer, Havza İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında bir araya geldi. Açılışta Havza'nın geleceği için büyük planlarını paylaşan İkiz, ilçenin göç sorununa çözüm üreteceklerini ve Havza'nın nüfusunu artırma hedefinde olduklarını belirtti.

İkiz, "Havza'da göç sorununa dur diyeceğiz ve ilçemizi 100 bin nüfusa göre yeniden yapılandıracağız" dedi. Altyapı ve üstyapı projelerinin yanı sıra istihdam artışına da odaklanacaklarını vurgulayan İkiz, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçen ve geçecek fabrikalarla istihdamı artıracaklarını, termal turizmi geliştirerek Havza'yı bir sağlık turizmi merkezi haline getireceklerini ifade etti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da Havza'daki programında ilçe halkıyla buluştu ve Havza'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi. Doğan, "Havza'nın tarihi ve termal kaynaklarını kullanarak ilçemizi daha da ileri taşıyacağız" diye konuştu.

Havza'nın geleceği için ortaya konan bu vizyon, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayacak projeleri içeriyor. Cumhur İttifakı'nın adayları, Havza'nın geleceğine yön verecek bu planlarla seçmenin karşısına çıkıyor.

murat ikiz ak parti havza havza Cumhur İttifakı halit doğan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi