Murat Kurum'un Vaat Ettiği Metro Hattının Açılışına Davet: "Siz de Katılın!"

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Murat Kurum'a, vaat ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının açılışına davet gönderdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, İstanbul'da belediye başkan adayları vaatlerini açıklamaya devam ederken, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Murat Kurum'un Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattıyla ilgili sözleri gündeme oturdu. Bu sözlere yanıt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'dan geldi.

Kurum'un bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattımızı da hızlıca yapacağız. Orada vatandaşımız güven içerisinde, huzur içerisinde metroda yolculuk yapacak" dediği belirtildi.

Bu açıklamaya karşılık olarak Murat Ongun, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kurum'a davet gönderdi. Ongun'un paylaşımında, "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de" ifadelerine yer verdi.

Bu davetle birlikte, seçim atmosferi İstanbul'da adaylar arasında etkileşimli ve rekabetçi bir hal aldı. Açılış etkinliği, vaat edilen metro hattının gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda da merak uyandırdı.

istanbul büyükşehir belediyesi aday murat kurum davet metro açılışı