Murat Ünalmış, Murat Kurum adına kapısına bırakılan hediyeleri çöpe attı

TAKİP ET

Oyuncu Murat Ünalmış, AK Parti İBB Başkanı adayı Murat Kurum adına kapısına bırakılan hediyelere tepki gösterdi ve bu hediyeleri çöpe attı. Ünalmış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sinirli olduğunu belirtti.

Ünalmış, Instagram hesabından paylaştığı bir videoda, kapısına asılan hediyeleri poşet içinde çöpe attığını gösterdi. Ayrıca, "Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda ise, "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan uluslar, çökmek zorundadır. Hz. Muhammed.' Adaleti çiğnemeyen devlet adamı kaldı mı? Söyleyen söylemiş de dinleyen kim?" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Ünalmış'ın bu tepkisi, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a yönelik politik mesajları ve propaganda çalışmalarını eleştirdiği bir tepki olarak yorumlandı.

ünlü oyuncu murat ünalmış Ak parti İBB Başkan adayı murat kurum murat kurum adına dağıtılan hediyeyi çöpe attı murat ünalmış sosyal medya paylaşımı samsun haber gündem haber