Mustafa Demir'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

TAKİP ET

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri rahmetle anan Başkan Demir, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünü kutladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir mesajında, "18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin kahramanlık dolu tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Çanakkale'de, vatanı için bir araya gelen yüzbinlerce Mehmetçik, emsalsiz bir irade göstererek Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atmıştır" dedi.

Çanakkale ruhunun, Türk Milleti'nin yok edilemez iradesini ve bağımsızlık aşkını tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Demir, "Çanakkale Zaferi, milletimizin yüce Yaradan'a olan imanı ve düşmana karşı gösterdiği sarsılmaz irade ile bağımsızlığımızın en büyük teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Başkan, "Çanakkale Geçilmez" ruhu ile aziz milletimizin dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatanına, geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkacağını belirtti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Gazi Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Boğazı samsun haber samsun