Mustafa Demir'den Veda: Bayrağı Devrediyoruz

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda geride bıraktıkları verimli beş yılı özetleyerek, görevi yeni dönem ekiplerine devredeceklerini açıkladı. Başkan Demir, Samsun için gerçekleştirilen başarılı projeleri ve şehrin turizmdeki yeni hedeflerini vurgulayarak, gelecek dönemin şehir için yeni ve umut verici bir başlangıç olacağını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, görev süresince gerçekleştirilen çalışmaları özetledi ve gelecek dönem için umutlu mesajlar verdi. Başkan Demir, "Sizlerle birlikte geçirdiğimiz dolu dolu beş yıl boyunca, şehrimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Şimdi, hizmet bayrağını yeni ekiplere devrediyoruz" dedi.

Bir Dönemin Kapanışı, Yeni Bir Başlangıcın Müjdesi

Belediye meclisinde 40 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Demir, Nisan ayında yeni başkan ve meclis üyeleriyle devam edecek sürecin önemine değindi. "Hep birlikte bu şehre güzel hizmetler sunduk. Samsun için el ele vererek önemli adımlar attık ve şehrimizin sorunlarını çözdük" diyerek geçmiş döneme veda eden Demir, geleceğe dair umutlarını da paylaştı.

Samsun'un Geleceği için Büyük Adımlar

Demir, gelecek dönemde Samsun'un yerel yönetimde yeni bir hizmet yoluna çıkacağını belirterek, şehrin turizm ve kültürel alanda yaşayacağı gelişmelere dikkat çekti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirilen Samsun Müzesi açılışı ve Samsun Turizm Master Planı'nın kamuoyuyla paylaşılmasını örnek vererek, şehrin turizm alanında önemli bir dönüşüm yaşayacağını vurguladı.

Turizmde Yeni Hedefler ve Kültür Yolu Festivali

2024-2028 yıllarını kapsayan Samsun Turizm Master Planı ile şehrin 2028 yılına kadar 2 milyon ziyaretçi hedeflediğini belirten Demir, bu planın Samsun için büyük bir vizyon olduğunu ifade etti. Ayrıca, Haziran ayında düzenlenecek Kültür Yolu Festivali'ne Samsun'un da dahil olmasının, şehri turizmde önemli bir noktaya taşıyacağını söyledi.

Başkan Demir, "Görev süremiz boyunca, 1 milyon 400 bin Samsunlu için çalıştık ve kimseyi ötelemeden, tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. Şimdi yeni dönemde şehrimiz için hayırlı olacak çalışmaların devamını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı ve meclis toplantısının sona erdiğini duyurdu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Mustafa Demirden veda samsun haber samsun