Mynet'ten kenan koçak iddiası 

TAKİP ET

Hoca arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor için yeni bir iddia ortaya atıldı. Mynet haber sitesi, Kırmızı-Beyazlıların A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile anlaştığını yazdı

HER KONUDA ANLAŞILDI
Sitenin haberinde, “Bayram Bektaş'ın ayrılığı sonrası teknik direktörlük arayışlarına başlayan Samsunspor, İsmail Kartal ile görüşmüş fakat tecrübeli hocanın yıllık 2 milyon Euro talep etmesinin ardından sonuç alamamıştı. Samsunspor sürpriz yaparak listesine A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak'ı aldı. Kenan Koçak ile her konuda anlaşma sağlayan Samsunspor'un kısa süre içinde resmi açıklama yapması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

KENAN KOÇAK KİMDİR?
Kenan Koçak, 5 Ocak 1981'de Kayseri'de doğdu. UEFA Pro-Lisans sahibi olan Kenan Koçak, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine dahil oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Alman vatandaşlığı da bulunan Koçak ile 3 yıllık sözleşme imzalamasının ardından tecrübeli antrenör, Julian Nagelsmann ve Domenico Tedesco gibi isimlerle birlikte Hennes Weisweiler Akademisi'nde teknik direktörlük eğitimini tamamladı. Son olarak Kasım 2019-Haziran 2021 döneminde ise bir diğer Almanya 2. Lig ekibi Hannover 96'da görev yapan Kenan Koçak, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine katıldı.

Davut AKTAŞ