NakitCoins ile Bitcoin almak artık çok kolay

TAKİP ET

Bitcoin, tüm dünyanın en çok talep edilen ve ilk kripto parası olarak uzun yıllardır ekonomi gündeminde varlık teşkil ediyor. Bitcoin ve kripto paralar tamamen sanal olarak varlıklarını sürdüren ekonomik varlıklar oldukları için kripto para alıp satmanın en çok bilinen ve pratik yöntemi olarak kripto para borsaları bilinirdi.

Ancak kripto para borsaları üzerinden Bitcoin al sat yapmanın bazı dezavantajları bulunmaktadır.

Bu dezavantajların ilki kripto para borsalarına para yatırabilmek için bir banka hesabına ihtiyaç duyulmasıdır. Yani bir kripto para borsasına para yatırabilmek için bir banka hesabınızın olması ve bu banka hesabından kripto para borsasına para iletmeniz gerekmektedir.

Kripto para borsalarının bir diğer dezavantajı ise bu borsalara yatırılan miktarın hesaba geçmesi belli bir süre almaktadır. Bu süre, çoğunlukla 1 ya da en fazla 2 gündür. Bu nedenle de arada yaşanan fiyat değişimlerinden yapılan yatırım etkilenmektedir.

Bu ve bunun gibi bütün dezavantajların etkilerini minimuma indirmek için nakit ile kripto para alım satımı yapılmasına imkân tanıyan NakitCoins Türkiye’nin ilk fiziki kripto para borsası olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.

NakitCoins Hakkında

NakitCoins, adeta bir döviz bürosu mantığında faaliyet gösteren bir kripto para alım satım merkezidir. Bitcoin al sat işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirmek için NakitCoins mobil uygulamasından alım ya da satım işleminin tanımlanması ve bir NakitCoins bürosuna gidilmesi yeterli olmaktadır.

NakitCoins büroları halihazırda Türkiye’nin 4 farklı şehrinde faaliyet göstermektedir. NakitCoins’in İstanbul’da 2, Ankara’da 1, Bursa’da 1 ve Antalya’da 2 olmak üzere toplamda 6 şubesi bulunmaktadır.

NakitCoins uygulamasını indirdikten sonra uygulamayı kripto para cüzdanı olarak kullanabilmek de ayrıca mümkündür. Farklı cüzdanlardaki miktarlardan dilediğiniz kadarını da NakitCoins uygulamasındaki cüzdanınıza göndererek yine uygulama üzerinden satış yapabilirsiniz. Yine benzer şekilde dilediğiniz miktarda alım yapmak için de NakitCoins uygulamasını kullanabilir ve alım işlemini gerçekleştirdikten sonra kendi kripto para cüzdanınıza dilediğiniz miktarı NakitCoins cüzdanınızdan iletebilirsiniz.

NakitCoins üzerinden yapılan işlemlerin tamamı ABD doları üzerinden yapılmaktadır. NakitCoins’in mobil uygulaması sadece fiziki olarak kripto para alım satım işlemi gerçekleştirmek isteyen kişiler için uygun bir platform olarak hizmet vermektedir. Bu nedenle NakitCoins mobil uygulaması da sadece alım satım faaliyetini kolaylaştırmak için kullanılan bir platformdur. Ayrıca online olarak NakitCoins üzerinden işlem yapılması gibi bir durum söz konusu değildir.

NakitCoins, bu alanda Türkiye’nin en eski ve en büyük kripto para bozdurma ofisi olarak faaliyet göstermektedir. NakitCoins’inNakitCoins ismiyle faaliyet gösterdiği başka bir ülke bulunmamaktadır. NakitCoins fiziki kripto para bozdurma ofisi olarak sadece Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Ayrıca NakitCoins’infranchise hizmeti de bulunmamaktadır. NakitCoins, sadece merkezi olarak alınan kararlarla açılan şubelerde faaliyet göstermekte ve franchise şeklinde şube açmamaktadır.

Türkiye’nin en eski ve en büyük fiziki kripto bara ofisi olan NakitCoins şubelerinden hızlıca kripto para alım satımı yapın. Düşük komisyon ve anında işlem yapma gibi avantajlardan bizzat yararlanın.