Narkoçelik-2 Operasyonu: Yüzlerce Gözaltı İle Uyuşturucu Satıcılarına Darbe

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışını gerçekleştirenler ile sokak satıcılarına yönelik Türkiye genelinde düzenlenen Narkoçelik-2 operasyonlarında etkileyici bir başarı elde edildiğini duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda, Adana, İstanbul, Ankara gibi büyük illerin de aralarında bulunduğu 46 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 498 ekip, 1590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğinin görev aldığını belirtti.

Operasyonlar neticesinde toplamda 983 kilogram uyuşturucu madde ve 92 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Narkoçelik-2 operasyonları, uyuşturucu ticaretine ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele yürüten Türk güvenlik güçlerinin etkili çabalarını bir kez daha gösterdi. Operasyonun, bu tehlikeli suçla mücadelede devletin kararlılığını vurgulayan bir adım olduğu belirtiliyor.

Asayiş operasyon yüzlerce gözaltı Narkoçelik-2 Narkoçelik-2 Operasyonu Uyuşturucu Satıcısı Darbe