Necattin Demirtaş'tan Toplu Açılış Törenleri

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Ata Ocağı, Şefkat Evi ve Hasta Refakatçi Evi gibi önemli projelerin toplu açılış törenlerine tüm halkı davet etti. Bu kapsamlı hizmetler, İlkadım'ın çeşitli mahallelerinde farklı tarihlerde hizmete açılacak, bölge sakinlerine uzun yıllar boyunca fayda sağlayacak.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen önemli projelerin açılış törenleri için vatandaşları davet etti. Toplam 100 milyon TL yatırımla tamamlanan projeler arasında Ata Ocağı, Şefkat Evi ve Hasta Refakatçi Evi bulunuyor.

Başkan Demirtaş, projelerin açılış törenlerinin sırasıyla gerçekleşeceğini duyurdu. 18 Mart Pazartesi günü Derebahçe Mahallesi'nde Ata Ocağı, 19 Mart Salı günü Ataköy Mahallesi'nde Şefkat Evi ve 20 Mart Çarşamba günü Tepecik Mahallesi'nde Hasta Refakatçi Evi hizmete açılacak. Başkan, tüm vatandaşları bu özel günlerde yanlarında görmek istediklerini belirterek, projelerin ilçeye uzun yıllar hizmet vereceğini ifade etti ve tüm halkı açılış törenlerine katılmaya çağırdı.

İlkadım Belediye başkanı necattin demirtaş samsun haber samsun