Necmi Çamaş Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yeni genel sekreter yardımcısı Necmi Çamaş oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz döneminde Kültür, Sosyal Turizm ve Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapan Necmi Çamaş, 2019 yerel seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Demir tarafından görevden alınarak uzman kadrosuna çekildi. 

Samsun'da yapılan 31 Mart 2024 yerel seçiminde yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Halit Doğan ise Necmi Çamaş'ı uzman kadrosundan geri alarak Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz hafta eski başkan Mustafa Demir'in Genel Sekreter Yardımcılığını yapan Şenol Yıldız'ı görevden alarak uzman kadrosuna çekmişti.

BAĞLI BİRİMLER BELLİ OLDU

Necmi Çamaş'ın Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak bünyesinde bulunduracağı birimlerde belli oldu. Buna göre Necmi Çamaş genel sekreter Yardımcısı olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı'ndan da sorumlu olacak.

samsun samsun haber