Neslihan Hancıoğlu, CHP Genel Sekreteri Oldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz dönem CHP'den Samsun Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi olan Neslihan Hancıoğlu, partisinin MYK'sında Genel Sekreter olarak görev aldı.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplandı. Geçen hafta istifalarını sunan ve kurultay çağrılarının yükseldiği CHP'de yeni MYK belirlendi. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen toplantı sonucunda MYK üye sayısı 17'den 15'e düştü.

Geçtiğimiz dönem CHP'den Samsun Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi olan Neslihan Hancıoğlu, bu dönem milletvekili listesinde yer almadı ancak partisinin MYK'sında 'Genel Sekreter' olarak görev aldı. Neslihan Hancıoğlu ilk mesajında; "Ülkemiz, Samsun ve partimiz için hayırlı olsun, yolumuz açık olsun. Zor dönemden geçiyoruz, İnşaallah kısa zamanda bu süreci atlatacağız" dedi.

CHP'NİN YENİ MYK BELLİ OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce Oğuz Kaan Salıcı'da olan örgüt yönetimini kendisine bağladı. Diğer isimler şu şekilde oluştu; "Ahmet Akın (Yerel Yönetimler), Aylin Yaman (Sosyal Politikalar), Aysu Bankoğlu (Tanıtım ve Halkla İlişkiler), Bülent Kuşoğlu (İdari ve Mali İşler), Devrim Barış Çelik (Bilgi ve İletişim Teknolojileri), Eren Erdem (Sosyal Medya Yönetimi), Faik Öztrak (Ekonomi Politikaları ve Parti Sözcüsü), Hasan Efe Uyar (İşçi Sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşları), Lale Karabıyık (İşveren Örgütleri), Neslihan Hancıoğlu (Genel Sekreter), Semra Dinçer (Doğa Hakları), Tahsin Tarhan (Yurtdışı Örgütlenme), Yunus Emre  (Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu) ve Zeynel Emre (Hukuk ve Seçim İşleri)."