Nitril Eldiven Fiyatları

TAKİP ET

Nitril eldiven fiyatları, seçilen modele ve paket içerisindeki eldivenlerin adet sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Nitril eldiven; kalın, dayanıklı, delinme, aşınma ve yırtılmalara karşı dirençli, elleri olası tehlikelere karşı koruyan, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip iş güvenliği ve işçi sağlığını sağlayan eldivenlerdir. Sağlık sektörü, gıda sektörü, inşaat ve bahçe işleri, otomotiv ve endüstri sektörü, laboratuvar ortamları, temizlik işleri, tamirat, bakım ve onarım, montaj gibi birçok işlerde güvenle kullanılabilir. Öteki eldiven modellerine oranla 3 kat daha dayanıklıdır. Fiyatları kalitesine göre değişkenlik gösterebilir.

Nitril Eldiven Neden Tercih Edilmektedir?

Aşınma ve yırtılmalara karşı sağlam bir yapıya sahiptir. Nitril eldiven, lateks ve vinil eldivenlerle kıyaslanacak olursa dayanıklılık oranı 3 kat daha yüksektir. Cilt sağlığınızı korur. Delinmelere karşı dayanıklı oldukları için kesici aletler ve kimyasal maddelerin kullanıldığı iş ortamlarında daha güvenlidir. İçerisinde doğal lateks bulunmaz. Lateks alerjisi olanlar için rahatlıkla kullanılabilir.  Pudrasızdır. Çok kullanım alanı olan bir iş materyalidir. 

Ellerin ve parmakların rahat hareket etmesini sağlar. Böylece işin daha kısa sürede tamamlanmasına yardımcı olur. Kavrama ve tutuş performansı, konforu ile doğru orantılıdır. Kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır. Steril ürünlerdir. Sürtünme direnci düşük olduğundan takılıp çıkarılması oldukça kolaydır. Anti-alerjik bu eldivenlerin hammaddesi kopolimer olan akrilonitril - butadiendir. 

Nitril Eldiven Fiyatları Nedir, Nereden  Satın Alınabilir?

Renk ve model olarak geniş bir yelpazede ele alınabilir. Yağlı çalışma ortamlarında kullanıma elverişlidir. İşlevi ve yapısı bozulmadan uzun süre depolanabilir. Suyu ve soğuğu geçirmez. Böylece verimli bir çalışma olanağı sunarlar. Tek kullanımlık olmaları sağlık açısından önemlidir. Enfekte olmuş kişiden sağlık çalışanlarına veya sağlık çalışanlarından hastaya enfeksiyon bulaşma riskini minimalize eder. 

Nitril eldiven fiyatları, seçilen modele ve paket içerisindeki eldivenlerin adet sayısına göre değişiklik göstermektedir. Bu eldivenleri, size uygun fiyat, fırsat ve seçenekler ile ucuzagidiyor.com adresinden kolayca temin edebilirsiniz.