NORMANDİYA 'da Türkiye Rüzgarı Estirdiler

TAKİP ET

Okul Sporlarının olimpiyatları sayılan Gymnasiade Yaz Oyunlarında mücadele eden Samsunlu sporcularımız yurda şampiyonluklar elde ederek döndü.

ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) tarafından Fransa'nın Normandiya bölgesinde düzenlenen Gymnaisade Yaz Oyunlarında Samsunlu 12 milli sporcu 6 farklı branşta madalya mücadelesi verdi. Okul Sporları bazında çeşitli branşlarda aldıkları madalyalar ile büyük başarıya imza atan milli sporcularımız Berati İnaç, Yiğit Sefa Özer, Ahmet Zeki Elturan ve antrenörlerini, Samsun Havalimanında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve aileleri coşkuyla karşıladı.

SPOR ŞEHRİ SPOR ÜLKESİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada; "Sizlere inandık ve sizlerde alnınızın akıyla ülkemizi ve Samsunumuzu uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil ederek gururlandırdınız. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdınız. Genç yaşınızda aldığınız bu başarılar için sizlere minnettarım. Samsun'un spor şehri, ülkemizin de gerek tesisleriyle gerekse alınan başarılarla artık bir spor ülkesi olduğunu kanıtladınız. Azimle çalışarak Olimpiyatlara kadar gideceğinize inanıyorum. Burada ailelerinize de çok teşekkür ediyorum. En büyük emek onların" dedi.

Zekai Anıl