Nurlan Ordubadlı'nın Qemli Qemli Şarkısı Günden Güne İzlenmesi Artıyor

TAKİP ET

Şarkılarıyla müzik dünyasında adından söz ettiren Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı, QemliQemli şarkısıyla da beğeni topladı. Sözleri ve bestesiyle dikkatleri üzerine çeken şarkı, 2021 yılında müzik piyasalarında yerini aldı. Kısa süre önce yayınlansa da şarkının izlenmesi günden düne artıyor.

Çeşitli müzik platformlarında şarkıya ulaşılabileceğini ifade eden Nurlan Ordubadlı, Azeri müziğini ileri taşıma konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiğinin vurgusunu yaptı. “QemliQemli şarkımı 2021 yılında yayınladım. Kısa sürede beni çok mutlu eden bir dinleyici kitlesine ulaştığını söyleyebilirim. Hayranlarım, çeşitli müzik platformlarına giriş yaparak şarkımı dinleyebilir. Geri dönüşler benim için çok önemli. Bu nedenle şarkılarımla ilgili yorumları da çok merak ediyorum. Şu ana kadar kötü bir yorumla karşılaşmadığım için mutluyum.”

“2021 Yılında Yayınlandı, Kısa Sürede İzlenmesi Artıyor!”

Azerbaycan kültürünü yansıtmaya çalıştığını, şarkılarında bu konuya büyük bir hassasiyetle yaklaştığının vurgusunu yapan Nurlan Ordubadlı, “Her ülkenin kendisine özel bir kültürü var. Bu kültürün bir şekilde yaşatılması gerekiyor. Ben de Azeri kültürünü şarkılarımla yaşatmaya çalışıyorum. Bu konuda oldukça hassas olduğumu söyleyebilirim. QemliQemli şarkım da bu düşüncenin bir ürünü. 2021 yılında yayınlanan şarkımın çok kısa bir süre içerisinde izlenmesinin artması beni çok gururlandırdı. Demek ki hayranlarımın ilgisini çeken hatta yeni hayranlara ulaşmamı sağlayan bir şarkı hazırlamışım.” ifadelerinde bulundu.

“Hayranlarım Şarkıya Çeşitli Müzik Platformlarından Ulaşabilir!”

“Biliyorsunuz birçok müzik platformu şu anda aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Şarkımın bu platformların bazılarında yer aldığını söyleyebilirim. Hayranlarım, QemliQemli şarkımı buralardan rahatlıkla dinleyebilir. Şarkılarım sadece buralarda değil sosyal medya platformlarında da yayınlanıyor. Kullanıcılar, şarkılarıma ilgi gösterdikleri için birçok şarkımın bu mecralarda da ön plana çıkması beni gerçekten çok onurlandırıyor. Müzik alanında farklı ve özgün çalışmalar yapmaya devam edeceğim.”