Nurullah Aslan Uyarıldı, Kayseri'ye Götürüldü

TAKİP ET

Samsunspor'daki geleceği merak konusu olan Nurullah Aslan, Kayseri kampına dahil edilirken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle yönetim tarafından uyarıldı. Genç eldivene değerinde resmi bir teklif gelirse satışına onay verilecek, aksi takdirde takımda kalacak

Son haftalarda özellikle Süper Lig’den Trabzonspor, Alanyaspor başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde olduğu öne sürülen ancak resmi bir teklifin gelmediği kaleci Nurullah Aslan, Kayseri kampına götürüldü. Genç eldiven attığı 'tweet'le gündemi değiştirdi.

NURULLAH'TAN MANİDAR PAYLAŞIM

Samsunspor Başkan Yüksel Yıldırım; "Nurullah'a resmi teklif yok. Menajerler, 'satacak mısınız?' diye soruyor. Biz de tatmin edici teklife 'hayır demeyiz' diyoruz. Çünkü Nurullah misyonunu tamamladı. Bazı sorunları var. Odaklanamıyor. Trabzonspor Uğurcan'ı satmadan bize teklif sunmaz." ifadelerini kullanırken, Nurullah; sosyal medya hesabından “Ayrılık da sevdaya dahil mi?” yazılı bir paylaşım yaptı ve ayrılacağının sinyalini verdi. Genç eldivenin paylaşımının altına taraftarlar, destek ve moral mesajları yazdı.

KAYSERİ'YE GÖTÜRÜLDÜ

Kamp kadrosuna alınmayacağı ve takımdan ayrılacağı yönünde çıkan iddialara karşı yönetimden hamle geldi. "Attığı tweet" nedeniyle uyarılan Nurullah Aslan, Kayseri kampına götürüldü. Başkan Yüksel Yıldırım ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın söylemleri üzerine Nurullah; "iyi bir rakamla teklif gelirse satışı olacak, yoksa takımda kalacak."

TRABZON MEDYASI NURULLAH'I YAZDI

Trabzon Taka Gazetesi, genç file bekçisinin Trabzonspor’a yakın olduğunu yazdı. Haberde, bordo mavili takımdan transferine vize çıkan Erce Kardeşler ve Arda Akbulat’tan sonra rotanın Nurullah Aslan’a döndüğünü yazdı. Transferde resmi bir ilerleme olmazken, Kayseri kampına giden Nurullah Aslan’ın kırmızı beyazlı kulüpteki geleceğinin ne olacağını merakla bekliyor.

Haber: N.Alper CABBAR
Fotolar: Davut AKTAŞ 

AYRILIK SİNYALİ… 
Genç file bekçisi Nurullah’ın twitter’dan yaptığı paylaşım, 'ayrılık sinyali' olarak algılandı. Ancak yönetim Nurullah'ı paylaşımı nedeniyle uyardı...

TAKA GAZETESİ YAZDI… 
Trabzon Taka Gazetesi, bordo mavili takımın Nurullah Aslan ile ilgilendiğini yazdı. Genç eldivenin adı Alanyaspor ile de anılırken, resmi bir teklif henüz gelmedi.

KAMP KADROSUNA ALINDI...
Nurullah'ın, Kayseri kampına götürülmeyeceği yönünde söylentiler ortaya atılırken, 29 kişilik kamp kadrosunda yer aldı.