Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül: 'İş birliğini önemsiyoruz'

TAKİP ET

Ofis Bir Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti. Gül, "Kurumlar arası iş birliğini önemsiyoruz "mesajı verdi. 

Çalışanlar Birliği Sendikalar Konfederasyonu'na bağlı Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül, Dem Toç Sen Samsun İl Başkanı İsmail Tonka ve Din Bir Sen 19 Mayıs İlçe Temsilcisi Ömer Bilici, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaoğlu'nu ziyaret etti. Gül ve beraberindeki heyet, Topaloğlu’na sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu. 

PROJE ÜRETMEYE 
DEVAM EDECEĞİZ 

Gül, 19 Mayıs Belediyesi'nin başarılı çalışmalarına şahitlik ettiklerini ve yapılacak olan çalışmalarda da iş koluna ister bağlı olsun, ister olmasın tüm kamu kurumlarında istişare hali içerisinde çalışmalara katkı sunmak istediklerini belirterek, Çalışan-Sen ve bağlı sendikalar olarak yeni projeler üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yapılan ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, ziyaretleri nedeni ile Çalışan-Sen’e bağlı sendikaların yöneticilerine teşekkür etti.

N.Alper CABBAR