Okan Buruk'tan çarpıcı açıklamalar! "Fenerbahçe ile oynasaydık..."

TAKİP ET

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0'lık net bir skorla mağlup ederek puanını 87'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu.

Buruk'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldık"
İlk yarıda biraz yavaş başladık ancak ikinci yarıda daha etkili olduk. Golü bulduktan sonra özgüvenimiz arttı ve maç bizim kontrolümüze geçti. Önemli bir takıma karşı gol yemeden kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

"Kerem Aktürkoğlu'nun Değişikliği Taktiksel"

Kerem Aktürkoğlu'nun oyundan alınması taktiksel bir değişiklikti. Kadromuzda değerli birçok oyuncu var ve her maçta herkesi oynatmak mümkün olmuyor. Bu tercihler bazen zor olabiliyor ancak önemli olan takım başarısı.

"Şampiyonluk İçin Kenetlenmeliyiz"

Son 6 haftada daha fazla kenetlenmeliyiz. Önemli olan Galatasaray'ın başarısıdır. İyi oyunculara ve insanlara sahibiz ve şampiyonluğu tekrar yakalamak istiyoruz.

"Süper Kupa Etkisi"

Fenerbahçe ile oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik. Uzun aralar bazen sıkıntı oluşturabiliyor. Ancak ikinci yarıda daha hızlı başladık ve maçı kontrol ettik. Kendi maçlarımıza odaklanıyoruz ve şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz.

Galatasaray, önemli bir galibiyet aldığı bu maçla şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oldu.

galatasaray okan buruk