Okçuluk Antalya'ya Kaydı Samsun Karıştı

TAKİP ET

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun takvimini Antalya'ya almasının yankıları sürerken, kente gönderilen görevlilerin 'katılımcılardan para aldığı' iddiası ve Gençlik Spor Müdürlüğü'nün müfettiş talep etmesi kafaları karıştırdı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun takvimini Antalya'ya almasının yankıları sürerken, çeşitli iddialar kent gündemine geldi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü konu ile ilgili Samsun Valiliği ile yaptığı değerlendirme sonrası Bakanlıktan müfettiş talep ederken, federasyonun Samsun'a gönderdiği görevlilerin katılımcılardan para aldığı iddiası gündeme geldi. 

İDDİALAR KENT 
GÜNDEMİNE OTURDU 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin federasyon antrenörlerini devlete ait İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde post cihazı ile para tahsilatı yaparken yakaladığı, Dereci'nin bu duruma çok sinirlendiği ve federasyon antrenörlerini bu nedenle tesis dışına çıkarttığı öne sürüldü. Federasyon görevlilerinin ücret aldığına yönelik iddialar ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sessizliğini korurken, Türkiye Okçuluk Federasyonu'nu Başkanı Abdullah Topaloğlu iddialara cevap verdi. 

FEDERASYON BAŞKANI 
AÇIKLAMA YAPTI 

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, "Bu konunun artık maksadını aştığını düşünüyorum. Yalan, iftira her türlü çirkinlik başladı. Buna üzülüyorum. Bizim federasyonumuz ne kimseye makbuz kesmiş ne para almış nede vermiştir. Federasyonumuzla alakası olmayan bir iddia. Kendilerini kurtarmak için böyle yalanlara sarılıyorlar. Federasyonun post cihazının orada ne işi var? Ayrıca Federasyon post cihazı kullanmaz, banka üzerinden çalışır" dedi. 

FEDERASYON PARA ALMAZ

"Kimse Federasyonun kendisinden para aldığının veya istediğini iddia edemez" diyen Topaloğlu; "Böyle birşey olamaz. Böyle görevlerde olan insanlara bu yakışmıyor. Her türlü iftirayı atıyorlar. Federasyon olarak ne bi para aldık, ne makbuzumuz, nede post cihazımız vardır. Tekrar söylüyorum; Federasyon kimseden para almaz, vermez. Tamamı ile yalan ve iftira. Bu konu benim açımdan uzadı. Kaldı ki arkadaşlar, zaten müfettiş talebinde bulunmuşlar Müfettiş gelir bakar, ne varsa ortaya çıkartır" dedi.  Zekai ANIL 

Okçuluk Federasyonu Tüm Organizasyonları İptal Etti - Habere gitmek için tıkla

SKAL'DAN OKÇULUK FAALİYETLERİ ÇAĞRISI - Habere gitmek için tıkla

İYİ Partili Aksoy'dan Okçuluk Faaliyetleri Çağrısı - Habere gitmek için tıkla

KATİD Başkanı Murat Toktaş: 'Okçuluk takvimini Samsun'a geri getireceğiz' - Habere gitmek için tıkla

Okçuluk Takviminin İptaline Soruşturma Talebi - Habere gitmek için tıkla