OMÜ Hukuk Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi Hazal Gülcan Yılmaz: Gelecek Partisi'nde 'Genç Hukukçu' Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

OMÜ Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Hazal Gülcan Yılmaz, Gelecek Partisi'nden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' oldu. Genç hukukçu, "Başbakanımız Davutoğlu'nun 'Gelecek Gençlerindir' sözü ile buradayım, ben de gelecekteyim. Baskılardan arındırılmış 'Adalet Sistemi'nin öncüsü olmak istiyorum" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Hazal Gülcan Yılmaz, Gelecek Partisi'ne '28. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adaylığı' başvurusunu yaptı.

23 yaşındaki Hazal Gülcan, Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı başvuru formunu İl Sekreterliği'ne teslim etti. İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, genç hukukçuya başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"Gelecek Partisi'nden aday olmamdaki temel motivasyon ülkemizin yaşadığı pek çok sorun ve bu sorunları yaratan, her geçen gün özgürlükleri kısıtlayan otoriter yönetimlere benzeyen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir" diyen Hazal Gülcan Yılmaz, "Bu sistemin değiştirilmesini, daha özgürlükçü, demokratik ve güçler ayrılığına dayalı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi Modeli'ne geçilmesi şarttır" dedi.

BEN DE GELECEKTEYİM
Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Hazal Gülcan, şöyle konuştu; "Gerek anayasal düzene aykırı alınan kararlar, gerek baskıcı yönetimlerle hukuk düzeninin olması gerektiği doğrultuda ilerlemesi, mahkemelerin yanlış kararlar ve objektif olmayan kararlar almaya başlaması gibi bir çok sebep sayabilirim. Benim amacım genç bir hukukçu adayı olarak bütün yaşanan bu yolsuzluklar ile mücadele etmek ve bu iktidar düzenine karşı çıkmaktır. Genç bir hukukçu olarak baskılardan arındırılmış Adalet Sistemi'nin öncüsü olmak istiyorum. Hem genç hem de bir hukukçu olarak bu çarpık düzeni değiştirmek ve gençlerin sesi olmak istiyorum. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 'Gelecek Gençlerindir' sözü ile buradayım, ben de gelecekteyim."

N. Alper CABBAR