OMÜ Rektörü Ünal, Tıp Bayramı'nda Hekimlere Teşekkür Etti

TAKİP ET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Tıp Fakültesini ziyaret ederek hekimlerin özverili çalışmalarını takdir etti ve tebrik etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tıp Fakültesini ziyaret etti. Ziyaretinde, tıp alanında çalışanların özverili hizmetlerini ve toplum sağlığına olan katkılarını vurguladı. Rektör Ünal, "Kutsal olan insanı yaşatmak, onun acısını dindirmek, hastalığını sağaltmak ve toplum sağlığı adına en ön saflarda mücadele eden bütün hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bu özel günlerini kutluyorum" dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi OMÜ'de de tıp alanında çalışanların özverili hizmetlerinin ve bilimsel katkılarının anıldığı 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı. Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, bu vesileyle insan sağlığını koruma ve iyileştirme gibi kutsal bir görevi üstlenen hekimlerin ve sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti. Ünal, "Özveri, sabır ve cesaretleriyle gece gündüz demeden toplum sağlığı için çalışan bütün hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza içtenlikle şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Rektör Ünal, Tıp Fakültesi ziyaretinde önce Dekanlık giriş holünde tıp öğrencilerinin hazırladığı stantı ziyaret etti ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Radyoloji, Romatoloji, Dermatoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ile Onkoloji Ana Bilim Dalları departmanlarını ziyaret ederek akademisyenlerle bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından Başhekim Prof. Dr. Davut Gülen ve Hastane müdürlerinin eşliğinde Çocuk Hastanesi otoparkının kapalı kısmında incelemelerde bulundu.