Önceki dönem Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı: Kaptanımız Osman'a ve Ercan'a yapılan yanlış

TAKİP ET

Bir önceki dönem Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, 'Kaptanımız Osman Çelik ve Ercan Kara'nın protesto edilmesi yanlıştı. Bu tepkinin, canlı yayınlanan bir maçta Türkiye'ye yansıması da gerçek Samsunspor taraftarlarını zan altında bırakmıştır' dedi.

YANLIŞ BİR DAVRANIŞ

Kırmızı-Beyazlıların bir önceki dönem Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, Ankaragücü maçında bazı taraftarların oyundan çıkan Osman Çelik ve Ercan Kara’yı protesto etmelerinin yanlış olduğunu söyledi. Takımın şu anda geldiği noktadaki en büyük payın başta Alman teknik adam Markus Gisdol ve taraftarın olduğunu belirten Sadi Subaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

DOĞRU BULMUYORUM

“Her zaman övgü ile söz ettiğimiz, iç saha, dış saha demeden takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlarımızın arasına karışmış olan, bence gerçek Samsunspor taraftarı olamayacak bir kısım taraftarın, Ankaragücü maçında yapılan oyuncu değişikliği sırasında kaptanımız Osman Çelik ile Ercan’a gösterdiği tepkiyi doğru bulmuyorum.”  

CANLA BAŞLA OYNADI

“Bu tepkinin, canlı yayınlanan bir maçta Türkiye’ye yansıması da gerçek Samsunspor taraftarlarını zan altında bırakmıştır. Unutulmamalıdır ki, kaptanımız Osman Çelik, Süper Lig’e çıkmamızda önemli rol oynamış, görev aldığı maçlarda da canını dişine takarak, terinin son damlasına kadar mücadelesini vermiş, takımı için her şeyi yapmaya çalışan bir futbolcumuzdur.”

LİG HENÜZ BİTMEDİ

“Pazar günü de bana göre çok çalıştı. Doğru, o golleri atabilseydi takım çok erken rahatlardı. Kaçırdığı gollerden sonraki üzüntüsünü de maçı izleyen herkes gördü. Lig henüz bitmedi ve önümüzde çok uzun bir yol var. Bu nedenle gerçek Samsunspor taraftarları olarak takımımıza zarar verecek tepkilerden kaçınalım, yapanlara da izin vermeyelim.” 

samsunspor sadi subaşı osman çelik ercan kara samsun haber futbol