Önemli Olan Bizim Ne Yaptığımız

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Hüseyin Eroğlu, 'Taraftarlarımız, şehir ve bizler hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Rakiplerimizin ne yapacağı bizleri elbette ki ilgilendiriyor ancak önemli olan bizim takım olarak neler yaptığımız' dedi

CÜNEYT ERSAN’A KONUŞTU
Yılport Samsunspor’un deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, TRT Spor’da yayınlanan Hedef Süper Lig programında Cüneyt Ersan’ın sorularını yanıtladı. Tek amaçlarının sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, camia olarak bu hedefe kilitlendiklerini ifade etti. Eroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

HERKES GİBİ BİZİ DE ETKİLEDİ
“Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Bu hepimizi çok üzdü. Moral ve motivasyonumuz elbette ki düştü. Herkes de olduğu gibi bizim takımımızda da bunlar yaşandı. Normal olarak lige ara da verilmesi moral motivasyonların biraz daha aşağı çekilmesine neden oldu. Biz profesyonellik gereği işimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız.” 

FARKLI METOTLAR DENEDİK
“Bu hafta lig başlıyor. Takımımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla hazırlık maçları düzenledik. Yaptığımız antrenmanlar ve hazırlık maçları ile oyuncularımızın moral motivasyonunu yukarı çekmeye gayret gösterdik. Bunun için farklı metotlar uyguladık.”

KENDİ MAÇLARIMIZA ODAKLANDIK
“Yeniden lige döndük. Mart ayı çok önemli. Zorlu bir süreç başlıyor. Bu nokta kadar iyi getirdik. Önemli olan bundan sonra da bunu devam ettirebilmek. Geldiğimiz andan itibaren kendi maçlarımıza odaklandık. Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde sezon sonunda çok istediğimiz ve hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkacağız.”
 
ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPTILAR
“Taraftarlarımız, şehir ve bizler hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Rakiplerimizin ne yapacağı bizleri elbette ki ilgilendiriyor ancak önemli olan bizim takım olarak neler yaptığımız. Bu haftaki rakibimiz Çaykur Rizespor şampiyonluğun önemli adaylarından birisi. Onlar da yaptıkları takviyelerle güçlerini arttırdılar.”

İLK İKİ YARIŞI YAKINDA NETLEŞİR
“Zor bir karşılaşma olacak bunu biliyoruz. Ama kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Ligde ilk iki mücadelesinin birkaç hafta sonra biraz daha netleşeceğini düşünüyorum. Performans anlamında öne çıkan takımlar var. Biz de kalitemizi sahaya yansıtarak ilk iki içerisinde olmayı planlıyoruz.”

BASININ KARŞISINA ÇIKACAK… Kırmızı-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, bugün yapılacak idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.