Oneway Vision Baskı ile Görünürlüğünüzü Artırın!

TAKİP ET

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte reklamcılık sektöründe de aynı hızla birçok yenilik görülmektedir. Bu noktada firmaların tanıtım ihtiyaçlarını gideren yenilikler aynı zamanda marka bilinirliklerini artırmakta ve görünür olmalarını kolaylaştırmaktadır. Son zamanlarda birçok işletme ve firmalar tarafından kullanılan yöntemler arasında bulunan Oneway Vision Baskı, sıra dışı bir teknik olduğu için birçok farklı açıdan cazip gelmektedir. Dışarıdan bakıldığında yalnızca görselin görünür olduğu bu işlemde iç kısımdan dışarısı oldukça rahat biçimde görülebilmektedir. Böylelikle alanların perdeleme ihtiyacı olmadan kapatılması da Oneway Vision Baskı ile mümkün olabilmektedir. Daha birçok farklı alanda kullanılabilen Oneway Vision Baskı hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz yazımız karşınızda.

Oneway Vision Baskı Nedir?

Yeni bir reklam tekniği olan Oneway Vision Baskı, genellikle “delikli folyo baskı” adıyla da bilinmektedir. Son derece popüler bir baskı yöntemi olan Oneway Vision, istenilen her uygun alana kolaylıkla uygulanabilmektedir. Genellikle işletmelerin camlarında tercih edilen Oneway Vision Baskı, pratik olmasının yanı sıra kullanışlılığıyla da tercih sebebi olmaktadır. Delikli folyoların üzerine talep edilen her türlü baskının yapılması ile birlikte elde edilen Oneway Vision Baskı ile beraber, istenen görselin sadece dışarıdan görünür olmasını sağlamaktadır. Böylelikle tasarlanan çalışma dışarıdan görünür olurken içten bakıldığında görüş açısını engellememektedir. İçeriye giren ışık süzmelerine karşı da etkili bir koruma oluşturan Oneway Vision Baskı, böylelikle çok amaçlı bir materyal olarak kullanılabilmektedir.

Reklamcılık sektörünün teknolojinin nimetlerinden faydalandığı bir ürün olan Oneway Vision Baskı, çok kısa bir zamanda ivme yakalayarak hemen hemen her alanda kullanılır hale gelmiştir. Marka tanıtım metinleri, logoları, mottoları, görselleri veya öne çıkan ürünlerin tanıtılabileceği Oneway Vision Baskı, müşteri tarafından talep edilen her türlü içerikle donatılabilmektedir.

Oneway Vision Baskı Nasıl Uygulanır?

Oneway Vision Baskı işleminin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için adım adım gidilmesi gerekmektedir. İlk olarak baskının yapılacağı cephelerin iyi analiz edilmesi önemlidir. Cephelerin Oneway Vision Baskı için uygun olup olmamasına son derece dikkat edilmelidir. Cephelerin uygun olmaması durumunda folyoların altında bulunan yapışkanlar bir zaman sonra işlev dışı kalabilmektedir. Bu nedenle reklam ve tanıtım çalışmaları kapsamında etkili sonuçlar alınması zorlaşabilmektedir.

Oneway Vision Baskı uygulamasına geçmeden önce ilk olarak baskı yapılacak olan görsel veya içeriklerin yüksek çözünürlüklü olmasına özen gösterilmelidir. Yüksek kalitede kullanılan görseller, hedeflenen müşteri kitlerinin daha çok ilgisini çekmekte ve pazarlama açısından verimli sonuçlar doğurabilmektedir. Oneway Vision Baskı sonucunda etkili bir şekilde fayda sağlanabilmesi için alanında uzman firmalardan destek alınması tavsiye edilmektedir.

Oneway Vision Baskı üzerinde bulunması istenen içerik tasarlandıktan hemen sonra ilgili kopyaların müşterilere sunulması gerekmektedir. Bu noktada müşteri tarafından verilen brieflerin, ortaya çıkan sonuç ile uyum sağlaması önem arz etmektedir. Müşteri tarafından onay alındıktan sonra ise uygun ölçülerde folyolar kesilip baskı makinesine yerleştirilmelidir. Herhangi bir dış etken olmayan yüzeyler üzerine folyolar yerleştirildikten sonra hava kabarcığı gibi durumlara karşı da dikkatli olunmalıdır.

Oneway Vision Baskı Neden Önemlidir?

Son dönemlerin en popüler reklam tanıtım araçlarından biri olan Oneway Vision Baskı, firmaların cam cepheleri üzerine rahatlıkla uygulanabilmektedir. Bu cephelerde, firmalar tarafından istenen her türlü görsel, metin veya çeşitli içerikler yerleştirilebilmektedir. Firmaların kampanyalarını, duyurularını veya farklı metinleri görünür kılmayı başarabilen Oneway Vision Baskı, küçük tabelaların yanı sıra daha geniş alanlara uygulanabilmektedir. Böylelikle firma tarafından istenilen her türlü detay, Oneway Vision Baskı kapsamında rahatlıkla gösterilebilmektedir.

Oneway Vision Baskı çalışmaları, firmaların görünürlüklerini artırmasının yanı sıra aynı zamanda uygulandıkları noktalardaki mahremiyeti de koruyabilmektedir. Dışarıdan bakıldığında ilgili reklamın göründüğü Oneway Vision Baskı uygulanan cam, içerden bakıldığında ise rahat bir şekilde dışarıyı göstermektedir. Böylelikle doğal ışıklandırma imkânlarını sağlayan Oneway Vision Baskı, perde veya çeşitli görüntü engelleme ürünlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırmaktadır. Özellikle çalışma odalarının camlı cephelerine uygulanan bu yöntem ile birlikte dikkat dağıtan unsurlar ortadan kaldırılabilmekte ve aynı zamanda güneş ışınlarının dik gelmesi gibi problemler engellenebilmektedir.

Oneway Vision Baskı Nerelerde Kullanılır?

Oneway Vision Baskı, kendi bünyesinde oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. İşletmeler tarafından birçok farklı alanda kullanılabilen Oneway Vision Baskı, sahip olduğu özelliklerinden ötürü genellikle geniş alanlarda tercih edilmektedir. Marka değerinin bilinirliğinin artırılacağı düşünülen noktalar bu noktada Oneway Vision Baskı için en ideal yerler arasında gösterilmektedir. Uygulandığı bölgedeki konforu da artırabilen Oneway Vision Baskı, özellikle sokak üzerindeki firmalarda mahremiyeti korumak amacıyla sıklıkla tercih edilmektedir.

Oneway Vision Baskı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Firmalar için birçok avantaj sunan Oneway Vision Baskı, ilgili işletmenin hem reklamını yapabilmesi hem de mahremiyetini koruyabilmesini sağlamaktadır. Özellikle kalabalık nüfuslu yerlerde veya işlek cadde üzerindeki işletmelerde kullanılan Oneway Vision Baskı¸ böylelikle çalışma sırasında personellerin dışarıdan görüşmesini engellemektedir. Dolayısıyla dikkat dağınıklığı gibi unsurları ortadan kaldırabilen Oneway Vision Baskı, aynı zamanda firmanın da istediği gibi tanıtım yapabilmesine imkân sağlamaktadır.

Firmanızın ihtiyaç duyduğu dijital kartvizit veya oneway vision baskı gibi ürün ve hizmetleri en kaliteli şekilde karşılayan Posh Reklam, sektöre kazandırdığı yenilikler ile öncü olmayı sürdürmektedir. Reklama dair en kaliteli ürün ve hizmetleri sizler için tasarlayan Posh Reklam, firmanızın bilinirliğini artırmak ve görünür olmasını sağlamak için çalışmalarını devam ettirmektedir. Posh Reklam ile iletişime geçerek firmanızın ihtiyacı olan reklam ürün ve hizmetlerini karşılayabilir, Türkiye ve Avrupa’nın neresinde olursanız olun ürünlere hızlıca ulaşabilirsiniz!