Opel, Elektrikli Araç Pazarında İddialı

TAKİP ET

Opel, otomotiv dünyasındaki 125. yılını, tüm modellerinde elektrikli seçenek sunma ve 2028'e kadar Avrupa'da tamamen elektrikli bir yelpazeye geçiş yapma hedefiyle kutluyor. Türkiye'de dört yeni elektrikli modelle pazarı canlandıracak olan Opel, sürdürülebilir mobilite vizyonunu güçlendiriyor.

Rüsselsheim merkezli otomobil devi Opel, kuruluşunun 125. yılında otomotiv endüstrisindeki yenilikçi yolculuğuna elektrikli araçlarla devam ediyor. Şirket, geçmişte Avrupa'daki tesislerinden çıkan 75 milyon aracı yollara taşırken, bugün de Rüsselsheim'da üretilen yeni nesil Opel Astra gibi popüler modellerle pazarın önemli oyuncuları arasındaki yerini koruyor.

Opel, 2024 yılı itibarıyla tüm araç modelleri için elektrikli bir seçenek sunma hedefiyle, 2028 yılına kadar Avrupa'daki tüm araç yelpazesini tamamen elektrikli hale getirmeyi planlıyor. Türkiye pazarında ise Opel, bu yıl içerisinde Corsa Elektrik, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik modellerine ek olarak dört yeni elektrikli araç modelini tüketicilerle buluşturmayı hedefliyor.

Şirket, genişleyen elektrikli araç yelpazesiyle, hafif ticari araç segmentinde de yeni modeller sunarak, işletme sahiplerine her ihtiyaca uygun çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu stratejik adımlarla Opel, sürdürülebilir geleceğe olan taahhüdünü güçlendirirken, elektrikli mobilite alanındaki varlığını da pekiştiriyor.

Opel Mokka Teknoloji Otomobil Samsun Haber Elektrikli Araç Pazarında İddialı Elektrikli Araç