Ordu Altınordu'da Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, başından vurulmuş halde 48 yaşındaki bir erkeğe ait ceset bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede, yanında ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Sahil bandında hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarını alan vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla gelen ekipler, yerde kanlar içinde yatan bir erkek şahsı buldu. Yapılan ilk incelemede, 48 yaşındaki Kantel Altunel isimli şahsın başından tabanca ile vurulmuş olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme başlattı. Şahsın yanında bir adet ruhsatsız tabanca bulunurken, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu soruşturuluyor. Kantel Altunel'in, elektrik malzemeleri satan bir iş yeri sahibi olduğu ve bölgede tanınan biri olduğu öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine şahsın yakınları olay yerine geldi ve büyük üzüntü yaşadı. Bazı yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü. Altunel'in cenazesi, yapılan ilk incelemelerin ardından Ordu Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatarak, olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

Ordu Altınorduda Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu Asayiş Samsun Haber