
Ordu'da Dart Grubu Müsabakaları Heyecanı Yaşandı
Ordu'da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Okul Sporları Dart Grubu Müsabakaları sona erdi. Şampiyonlar belli olursa, Türkiye finallerine katılacak takımlar belirlendi.
Gençler ve Yıldızlar Okul Sporları Dart Grup Müsabakaları, Ordu'da gerçekleştirildi. Altınordu Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona çok sayıda ilden sporcu katıldı.
Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın faaliyet programı yer alan turnuvada, Ordu'nun yanı sıra Amasya, Ardahan, Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Muş, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Trabzon'dan gelen sporcular mücadele etti.
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
5 Şubat'ta başlayan ve büyük heyecana sahip sahne müsabakalarının sonunda, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan takımlar belirlendi.
Samsun Bafra MTAL
Ordu Ünye Adnan Menderes MTAL
Giresun Yağlıdere Anadolu Lisesi
Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi
Genç Kızlar Kategorisi:
Ordu Ünye Anadolu Lisesi
Rize Türk Telekom Kanuni Anadolu Lisesi
Samsun Kızılırmak Anadolu Lisesi
Erzincan Tercan Anadolu Lisesi
Yıldız Erkekler Kategorisi:
Çorum Ebusuud Efendi Ortaokulu
Giresun Nurettin Canikli Ortaokulu
Amasya Gazi Ortaokulu
Sivas Şehit Üsteğmen Nizam Songur Ortaokulu
Yıldız Kızlar Kategorisi:
Amasya Şehit Komiser Zeynep Sağır İmam Hatip Ortaokulu
Tokat Hüseyin Özdilek Ortaokulu
Erzurum Tuzcu Mimar Sinan Ortaokulu
Trabzon Cumapazarı Ortaokulu
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, sporcuların gelişim açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Dart, içerik oluşturmayı düşünme, odaklanma ve el-göz koordinasyonunu geliştiren önemli bir spor branşıdır. Ordu olarak bu turnuvaya ev sahipliği yapmak mutluluk getirir” dedi.