Orduspor 1967 ile Samsunspor, depremzedeler için karşılaştı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor ile Ordu'nun iki temsilcisi arasında farklı zamanlarda depremzedeler yararına oynanan hazırlık maçlarında ortaya çıkan görüntülen iki kardeş şehre de çok yakıştı. Maç, Samsunspor'un Orduspor 1967'i 4-3 mağlup etmesiyle sonlandı.

İLK YARI KARŞILIKLI GOLLER

Yılport Samsunspor ile Orduspor 1967, Yeni Ordu Stadyumu’nda depremzedelerin yayarına oynanan hazırlık maçında karşı karşıla geldi. Mücadeleye Orduspor 1967 hızlı başladı ve 5. dakikada Harun Özcan ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap gecikmedi. Dakikalar 9’u gösterdiğinde Cihan Kahraman skoru 1-1’e getiren golü kaydetti. Ataklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, bu golden 4 dakika sonra Ali Ülgen ile 2-1 öne geçti. 

POLAT YALDIR SKORU BELİRLEDİ

Skora tekrar dengeyi getirmek isteyen Orduspor 1967, 26. dakikada Mümin Pazarlı’nın golüyle durumu 2-2 yaptı. Bu gol ilk yarının da skoru oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısına Yılport Samsunspor hızlı başladı. 48. dakikada gelişen atakta Polat Yaldır durumu 3-2 yaptı. Orduspor 1967, 85’de Gökay ile skoru eşitledi (3-3). Bu gole çabuk reaksiyon gösteren Yılport Samsunspor, Portekizli Tomane ile bir gol daha bularak sahadan 4-3 galip ayrıldı. 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Mücadele öncesinde her iki takımın oyuncuları birlikte tribünleri selamlarken, statta görevli personeller ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİRÇOK TAKIMIN ATKISI VARDI

Tribünlerde Orduspor 1967 ve Yılport Samsunspor atkılarının yanı sıra birçok farklı takımın da atkısı dikkat çekti. Davut AKTAŞ