Osman Tercan'a MHP'den şok tebligat

TAKİP ET

Samsunlu iş insanı ve siyasetçi Osman Tercan, MHP'nin amblemini iş yerinde ve reklam görsellerinde kullandığı için disiplin kuruluna sevk edildi.

Samsunlu iş insanı, müteahhit ve siyasetçi Osman Tercan, MHP'den 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için sahalarda gezerken, MHP'nin amblemini iş yerinde ve reklam görsellerinde kullandığı için disiplin kuruluna sevk edildi. 

GENEL BAŞKANIMIZ BAHÇELİ'DEN İZİN ALDIM
İş insanı Osman Tercan, "Ben 'aday adayıyım' demeden önce Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile bizzat görüştüm. 2023 seçimlerinde 'aday adayı' olacağımı ifade ettim. Sayın Bahçeli de, 'Seçimler için çok erken ancak buyrun gidin, partinin bir neferi olarak çalışmalarınıza devam edin' dedi. Biz de bu doğrultuda 'partime bir oy nasıl kazandırabilirim' diye çalışmalarımıza başladık. Hiçbir zaman partime zarar verecek bir şey yapmadım. Disiplin Kurulu'na ifademizi yolladık. İhraç ederlerse ben yine çalışmaya devam edeceğim" dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak da, "Osman Tercan'ı 2 yıldır uyardık, ticaretini öne çıkartacak çalışma yapmamasını ifade ettik" dedi. Karapıçak, "Daha seçim zamanı olmadan kendi reklamını yaparak, 'disiplin suçu işlemiştir'. Biz de İl Disiplin Kurulu'muza sevk ettik. İnceleme sonucu karar açıklanacaktır" diye konuştu.

İŞTE O TEBLİGAT.....

MHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nca yapılan tebligatta, "15-01-2022 tarih ve 2022 sayılı kararı ile İl Disiplin Kurulumuza yazı yazılarak, parti tüzüğümüzün 12. ve 78 maddelerinin 4. bendinin c-d-h-i aykırı faaliyetlerinden dolayı tebliğ edilerek, soruşturma yapılmasına tebliğ edilmiştir" denildi. N. Alper CABBAR