Osman Topaloğlu; 'Yaraları Birlikte Saracağız'

TAKİP ET

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediyenin kadın personeli ile ilçeye yerleşen depremzede kadınlara çiçek takdim ederek, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Topaloğlu, "Depremin yasını tuttuğumuz bu acı günlerde yaraları hep birlikte saracağız "dedi. 

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediyenin kadın personeline çiçek takdim ederek, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. İlçedeki tüm depremzedelerin evlerine belediye ekipleri tarafından da gül bırakıldı. Ardından Başkan Topaloğlu ziyarette bulunarak, depremzede kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,”Türk kadını bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, gerektiğinde düşmana karşı bile savaşmıştır. Tarihimizin her devrinde aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunan kadınlarımız, ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen son yüzyılın en büyük depreminde yaraların sarılması için nasıl emek harcadıklarını bir kez daha gösterdiler. Felaketin izlerini ve acısını atlatmaya çalıştığımız bu günlerde emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha anlıyor ve yaşıyoruz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Başımızın üstünde yeriniz var "dedi. 

'KADINA ŞİDDET 
ASLA KABUL EDİLEMEZ' 

Kadına yönelik şiddetin halen toplumsal bir sorun olarak varlığını sürdürmesinin asla kabul edilemez bir durum olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, ”Kadına şiddetin her zaman karşısında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutluyorum "diye konuştu

Feride SEZGİN 


19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediyenin kadın personeli ile ilçeye yerleşen depremzede kadınlara çiçek takdim ederek, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.