Otel 1919 Kapılarını Depremzedelere Açıyor

TAKİP ET

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremin acısını yaşıyor. Samsun'da da üst üste 2 kez şiddetli şekilde hissedilen deprem sonrası Atakum'da bulunan Otel1919, depremzedelere ücretsiz konaklama hizmeti sunacağını duyurdu

Türkiye sabaha karşı 7.7'lik Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depreme uyandı. Depremin etkisi Samsun'da da hissedildi. Tüm ülkeyi yasa boğan deprem sonrasında gün boyu artçı sarsıntılar devam ederken, depremin şiddetli yaşandığı kentlerde arama kurtarma çalışmaları başladı.

Deprem gece yarısında ve öğlen saatlerinde Samsun'da da yoğun bir biçimde hissedildi. Devletin resmi kurumları depreme ilişkin güncel bilgileri paylaşırken, özellikle sosyal medyada yapılan bazı asılsız bilgilere karşı vatandaşlar uyarılıyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Otel 1919 ise depremzede ve yakınlarına ücretsiz konaklama hizmeti sunacak. Otel yönetiminden yapılan açıklama, "Deprem bölgesinden bölgemize intikal edecek depremzedelere ve yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı sunacağımızı bildiririz" ifadelerine yer verildi.

N. Alper CABBAR